Termeni si Conditii

 

Termeni si conditii homeenergy.ro
Home Energy Systems este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu va vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestei pagini. Home Energy Systems colecteaza informatii de la utilizatorii siteului prin formularele de contact si serviciul Google Analitycs.
Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori etc.
Utilizez adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.
Prin optiunea dvs. va inscrieti la newsletterul siteului www.homeenergy.ro
Fiecare editie a acestuia va contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. Utilizatorului ii pot fi solicitate ulterior date precum: nume, prenume, email, adresa, companie etc.
Este interzisa preluare oricarei informatii de tip text sau orice parte grafica de pe acest site, fara consimtamantul proprietarului.

FORMULAR DE CONTACT

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Mesaj

  NOUTATI HOME ENERGY SYSTEMS
  NOUTATI HOME ENERGY SYSTEMS
  OPTIMIZARE COST ENERGIE